Yksityisstriimaukset ja tallennevuokrat

Onko pikkujoulut, firman juhlat tai TYHY-päivä tulossa ja kulttuuri kiinnostelee?

Karanteeniteatterilla on vaikka mitä hienoa ohjelmaa tarjolla ja tilattavissa tarpeenne mukaan. Livenä tai tallenteiden muodossa. Ja turvallisesti. 😊

Voit kysellä yksityisstriimistä, tallenteen vuokraamisesta yksityiskäyttöön tai lippuja Karanteeniteatterin esityksiin lahjaksi työntekijöille. Räätälöidään yhdessä juuri teille sopiva paketti! ❤️ Ja tottakai voitte varata fimalle katsomopaikat Tiivistämön live-striimeihin paikan päälle tunnelmalliseen Suvilahteen!

Tallenne löytyy seuraavista esityksistä:

Seela Sella ja Esko Roine: Rakkauskirjeitä

Rakkauskirjeitä on kahden hengen näytelmä, jonka rooleissa nähdään nyt yhdet Suomen rakastetuimmista näyttelijöistä, Seela Sella ja Esko Roine.

Hansu Ja Pirre

Kansakunnan toivot, Fakta Hommasta tunnetuksi tulleet siivousalan yrittäjät Hansu ja Pirre ja Loimaan tikkakerhon likat saavat yleisön kuin yleisön heräämään.
Tuttujen hahmojen huippuhauska show, joka perustuu perisuomalaiseen tuulipukukansan perushuumoriin ja naisen logiikkaan.
Kesto n .30min

Ilmari Saarelainen: Parasta ennen

Ilmari Saarelaisen tulkitsema Parasta ennen oli Tampereen Työväen Teatterin suosituimpia esityksiä vuosina 2010-2018. Mainetta ovat täydentäneet lukuisat vierailukiertueet niin Suomessa kuin ulkomailla.
Superhauskassa yhden miehen komediassa kuulet ikääntymisestä ihan kaiken.

Martti Suosalo – Palvelija (monologi, komedia/draama).

Toisille palvelijan rooli sopii kuin hanska käteen, mutta toisia se alkaa ajan myötä rassata. Entä kun hermo ei enää pidä?

Palvelija kertoo rikosylikomisario Arto Jylhämöstä, joka pitää seminaariluennon aiheesta ”Ihmisen luonne rikospoliisin näkökulmasta”. Rikoskomisarion lisäksi näytelmässä tavataan kavalkadi palvelualan ammattilaisia kätilöstä ja papista mielenterveyshoitajaan ja parturikampaajaan.


Palvelija on Kari Hotakaisen Helsingin Kaupunginteatterille kirjoittama monologinäytelmä. Näytelmä tarkastelee palvelijuutta – onko se vain ammatti vai ihmisessä syvemmällä oleva luonne. Kaikissa elämän vaiheissa tapaamme palveluammatissa toimivia ihmisiä, ensirääkäisyn todistavasta kätilöstä aina haudankaivajaan. Kuinka paljon voi ihmiseltä pyytää, missä kulkee raja kun palvelijan mitta tulee täyteen? Palvelijan rooliin ui monitaituri Martti Suosalo, joka paitsi esittää näytelmän kaikki roolit, myös ohjaa esityksen.

Martti Suosalo & Sanna – Kaisa Palo: Voi Luoja!

Jumala on ahdistuksen ja epäuskon vallassa, hän tarvitsee terapiaa. Psykoterapeuttina toimivan yksinhuoltajan elämä ei myöskään ole taivaallisen ihanaa. Ella on moderni, akateemisesti koulutettu ihminen, joka ei usko Jumalaan. Jumalan on taas vaikea uskoa ihmiseen. Potilassuhde on siis perin haastava; lopulta on hyvin epäselvää, kuka terapoi ja ketä. Esitys sinkoilee tämän hetken maailmasta Raamatun tapahtumiin ja takaisin. Elämän peruskysymykset ovat olleet samat viimeiset 6000 vuotta. Kumpi on sekopäisempi: Jumala vai ihminen? Saako tälle edes nauraa?

Martti Suosalon esittämä Jumala on väsynyt, masentunut, mielensä vähän väliä pahoittava valkoinen, keski-ikäinen mies. Sanna-Kaisa Palon esittämän psykoterapeutti Ellan elämässä on pettymyksiä ja epätoivoa, mutta yksi asia on hänelle varmaa: mihinkään jumalaan hän ei usko; paitsi ehkä itseltään salaa.

Israelilaisen näytelmäkirjailijan Anat Govin (Oh my God) näytelmässä käsitellään koko länsimäisen ihmisen alitajunta. Näytelmä on myös häpeämätön, törkeä komedia ennakkoluuloista ja vihamielisistä väärinkäsityksistä kahden yksilön välillä. Onko lopulta kysymys Jumalasta vai ihmisestä?

Näyttämöllä Martti Suosalo, Sanna-Kaisa Palo, Ari Kauppila
Ohjaus Taru Mäkelä
Teksti Anat Gov
Suomennos Raija Talvio
Lavastus ja valosuunnittelu Max Wikström
Pukusuunnittelu työryhmä
Äänisuunnittelu Tommi Koskinen
Videot Max Wikström ja Teijo Pellinen
Maskeerauksen suunnittelu Mari Lehto
Valokuvat Juuso Westerlund

Martti Suosalo: Mielipuolen päiväkirja


Martti Suosalo: MIELIPUOLEN PÄIVÄKIRJA 
Monikameratallenne vuodelta 2012

Nikolai Gogolin uudistetussa klassikkomonologissa tragiikka ja komiikka risteytyvät uskomattoman koskettavasti. Tarina luo eteemme kirkkaan kuvan siitä, miten ihmismieli alkaa järkkyä ja todellisuudentaju kaikkoaa ja ihminen alkaa valua vainoharhaisuuteen. Nykyajan termein ihminen menettää elämänhallinnan ja syrjäytyy.

Martti Suosalo on roolissaan tunnollisena pikkuvirkamiehenä sekä hullunhauska että riipaiseva. Eräs tavanomainen työmatka muuttaa kaiken: virkamies rupeaa ymmärtämään koirien puhetta, josta seuraa oivallus salaliitosta. Vauhdikkaiden käänteiden jälkeen virkamiehelle selviää, että hän onkin Espanjan kuningas. Gogolin tragikoominen teksti sekä valovoimaisen Martti Suosalon samanaikaisesti hersyvä sekä riipaiseva tulkinta todellisuudentajunsa menettävästä miehestä on teatterikokemuksen arvoinen elämys.

Uusi suomennos: Anton Nikkilä
Ohjaus: Kari Paukkunen
Visualisointi: Martti Aiha
Pukusuunnittelu: Marja Uusitalo  
Valosuunnittelu: Mikki Kunttu 
Tallenteen kuvaus: Arto Kaivanto ja Harri Anttila
Tuotanto: KP-ideat Oy / Kulttuurikone

Saikkua, kiitos! trilogia, osat 1-3

Saikkua kiitos! Osa 3 – Kuvassa Kalle Pylvänäinen, Mikko Kivinen, Ville Keskinen
Yli 350  ESITYSTÄ JA 100 000 TYYTYVÄISTÄ KATSOJAA!

Saikkua, kiitos! trilogia, osat 1-3. on Stand-up koomikko Ismo leikolan ja Näyttelijä Kalle Pylvänäisen kirjoittama riemastuttava kokonaisuus, joka irvailee lähes kaikelle sairastamiseen liityvälle.

Illan aikana selviää voittaako terveyskeskuslääkäri lääkäreiden suomenmestaruuskilpailut vai korjaako potin Eiran yksityinen plastiikkatohtori. Piipahdamme luomulääkärin vastaanotolla ja kuulemme valepotilaana aktiivisesti toimivan Olavin viimeiset kuulumiset. Sairaalan ylilääkäri ja hänen orkesterinsa Duo Aspirin antaa kaikessa karuudessaan oman mausteensa esitykseen, tulkiten Ismo Leikolan jäljittelemättömällä tyylillä tehtyjä lauluja.

Kirjoittajat Ismo Leikola ja Kalle Pylvänäinen
Näyttelijät: Mikko Kivinen, Ville Keskilä  ja Kalle Pylvänäinen.
Ohjaus. Otto Kanerva
Tuotanto: iltama.fi

Iltama Oy: Naurua Kolmannella (kotimaisia huumorilauluja. Martti Suosalo, Mikko Kivinen ja Otto Kanerva).

Huumorimusiikin klassikot lavalla
Lavalla Martti Suosalo, Mikko Kivinen ja Otto Kanerva sekä kapellimestari Kalle Torniainen huippumuusikoineen!
Konsertissa kuullaan kaikki kotimaisen huumorimusiikin klassikot.
Suomalaisen huumorimusiikin vaiheita käsitellään humoristisin juonnoin, jotka saattavat äityä jopa pieniksi ohjelmanumeroiksi. Historian siipien havinasta huolimatta pääpaino musiikkiesityksissä on 60-luvun jälkeen syntyneissä artisteissa. Huumori herää eloon Repe Helismaan, Veikko Lavin, Jope Ruonansuun, Jaakko Tepon, Gösta Sundqvistin, Juicen, Lapinlahden Lintujen, Vesa- Matti Loirin ja Esa Pakarisen tunnetuksi tekemissä lauluissa.
Vaikka perinteitä kunnioitetaankin kovasti paljon, tyyliin ja esitystapaan vaikuttaa myös se, että laulajilla on vahva teatteritausta ja ramppihuumeeseen verrattava näyttämökokemus. Konsertti on enemmän kuin konsertti. Lavalla tullaan näkemään esimerkiksi perinteiset suomalaiset iltamat värikkäine henkilöhahmoineen, joista Martti Suosalon kylänpäällikkö tervetuliaispuheineen on koomisuudessaan suorastaan klassikkoainesta.
Tällä konserilla on ehdoton nauru- ja laatutakuu!

SuomiFilmin Salaiset Kansiot

Keväällä 2022 ensi-iltansa saava kantaesitys kirjoittaa Suomifilmin historiaa uusiksi hillittömällä otteella ja tekee samalla läpileikkauksen elokuvahistorian naisroolien jatkumosta nykypäivään.

Tuula ja Pirkko – Meil on aina Toro!

Tuula ja Pirkko on viriili, yhteensä n. 170-vuotias parivaljakko Ala-Vittulasta
He eivät oikeastaan juuri pidä toisistaan, mutta jostain tuntemattomasta syystä he ovat viettäneet koko elämänsä hyvin tiiviisti yhdessä.  Erinäisten sattumien jälkeen Tuula ja Pirkko päättävät karistaa pölyt matkalaukuistaan, suunnata maalliset tomumajansa Finavian lippuluukulle, maksaa lentoveronsa kenties viimeisen kerran ja suunnistaa kohti Fuengirolan aurinkoista costaa. 

Esitys on kunnianosoitus hömelöydelle, elämänilolle, vapaalle tahdolle, tajunnanvirralle, omaehtoisuudelle, tyhmille jutuille, unelmille, ihmisyydelle, ihmisen lajityypilliselle tarpeelle valloittaa tuntemattomia alueita sekä itsemääräämisoikeuden tärkeydelle.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Ria Kataja ja Minna Kivelä
Valosuunnittelu: Nina Sivén
Äänisuunnitelu: Esko Paavola
Kaikissa rooleissa: Minna Kivelä ja Ria Kataja

Seela Sella seisaallaan! (Monikameratallenne vuodelta 2009)

Miltä nykyajan Suomi näyttää kun sitä syynää turhia kaihtelematon ja kokemuksen karaisema kiukkuinen daami?
Leena Tamminen on kirjoittanut monologin, jonka pippurinen pääosanesittäjätär on hurmannut teatteriyleisöä ympäri Suomen.

”Kun kerrankin on lupa sanoa, niin sanotaan sitten reippaasti! Seela Sella esittää kansan syvien rivien edustajaa, joka antaa kyytiä vanhojen ihmisten väheksynnälle, nuorten palvonnalle, julkkisten latteille mielipiteille, kaikenkarvaisille elämisen ja sisustamisen ohjeille sekä taiteilijoille, jotka tätä nykyä viihtyvät liian hyvin vallanpitäjien sylissä.”
(Lähde: Tampereen Työväen Teatteri)
”Sellan esitys vetää nöyräksi. Vaatteiden ja aatteiden takaa ei paljastu pelkästään ihminen, tuntuu kuin sieltä näkyisi koko ihmisyys.

On suorastaan henkeäsalpaavaa istua keskellä yleisöjoukkoa, joka tärisyttävästä naurusta huolimatta keskittyy pidättämään hengitystään, jotta kykenisi poimimaan tarkasti näyttelijättären jokaisen äänensävyn ja huokauksen.”
(Lähde: Lauri Meri, Helsingin Sanomat 23.3.2007)
 
Teksti: Leena Tamminen
Lavalla: Seela Sella
Tarja Hakonen (Tuuba)
Ohjaus: Kari Paukkunen
Tuotanto: KP-Ideat Oy / Kulttuurikone

Kansallisteatteri: Iloisia aikoja, Mielensä pahoittaja. Monikameratallenne vuodelta 2017.

Mielensäpahoittajana nähdään loistava Vesa Vierikko!
”Ilosia aikoja” on Mielensäpahoittajan lähtötervehdys. Uusimmassa tarinassa tuttu jäärä alkaa valmistautua lähdöistä suurimpaan. Arkusta Mielensäpahoittajalla on oma näkemyksensä. Lisäksi testamentti pitää kirjoittaa, ja siitä pitää tehdä hyvä ja yllättävä niin kuin Huovis-Veikon kolme parasta kirjaa. Mielensäpahoittaja ei tarvitse apua vanhuusajan suunnitelmiensa toteuttamiseen, sillä kyllä ei kukaan muu tee niin hyviä päätöksiä kuin Mielensäpahoittaja itse.
Kun Vesa Vierikon näyttelijäntaituruus yhdistetään Tuomas Kyrön sanankäyttöön, saadaan aikaan hauska ja koskettava matka yksinäisen miehen mielenmaisemaan. Unenomainen, puhutteleva teatteriesitys kertoo vanhuudesta, hyväksymisestä ja perheyhteyden uudelleenlöytämisestä.
”Niin minä mieleni pahoitin kun teatteriin jouduin.”
ROOLEISSA Tero Koponen, Ilja Peltonen, Maruska Verona ja Vesa Vierikko
MUUSIKKO Samuli Laiho
OHJAUS JA DRAMATISOINTI Mika Myllyaho
LAVASTUS Kati Lukka
PUKUSUUNNITTELU Tarja Simonen
MUSIIKKI Samuli Laiho
VALOSUUNNITTELU Ville Toikka
ÄÄNISUUNNITTELU Esa Mattila
NAAMIOINNIN SUUNNITTELU Petra Kuntsi
ENSI-ILTA 21.9.2016
Esityksen kesto n. 2h.
Tuotanto: Storico Oy / DreamMill Oy

Red Nose Company & Quo Vadis: Juoksuhaudantie

Huippukoomikot Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama ovat kiertäneet Suomea jo seitsemän vuoden ajan tällä kulttimaineeseen nousseella esityksellä Juoksuhaudantie on hurmannut sekä kriitikot että monenikäiset yleisöt.

Kari Hotakaisen Finlandia-palkittu romaani kertoo rakkaudesta, parisuhteesta ja suomalaisesta omakotitalounelmasta. Red Nose Companyn versiossa nousevat esiin tarinan kepeämmät sävyt. Tarinaa rytmittävät näyttelijöiden upeat tulkinnat rock-klassikoista: U2:sta Neil Youngiin ja Johnny Cashiin. Esityksen on ohjannut Tampereen Työväen Teatterin johtaja Otso Kautto.

”Kiitos hulvattomasta, monitasoisesta riemupommista” -katsojakommentti
”En ole ikinä nauranut teatterissa näin paljon.” -katsojakommentti

Jukka Puotila Show! Jukka Puotilan legendaarinen show ei säästele mitään eikä ketään — kaikkein vähiten Jukka Puotilaa!

Hekotusta ja tyylikkäitä iskuja vyön ylle ja alle
Jukka Puotilan lisäksi lavalla nähdään kymmeniä erilaisia henkilöhahmoja. Puotila loihtii näyttämölle katsojien iloksi perinteisiä hahmoja, mutta myös monia tämän hetken kuumia nimiä pintajulkkiksista poliitikkoihin. Legendaarinen show ei säästele mitään eikä ketään – kaikkein vähiten Jukka Puotilaa! Tämän huippusuositun esityksen vuosikertana on onnennumero kolmetoista. Alati eläväinen ja joka ilta erilainen yhdenmiehenshow tarjoaa naurua koko rahalla.
Pro Finlandia -mitalilla palkittu näyttelijä Jukka Puotila saavutti 60-vuoden iän syyskuussa 2015.
Esityksen suunnittelu ja toteutus ovat Taina Westin ja Jukka Puotilan yhteistyötä.

Suomen Hauskinta Improa

Roope Salmisen, Ernest Lawsonin ja Christoffer Strandbergin hillitön improviosaatio show joulukuulta 2021.

Pulkkinen Live! Legendaarisen Tv-sarjan hahmot uusissa sketseissä!

Hyvät naiset ja herrat!
Pulkkinen Live tömäyttää klassikkosarjan hahmot nyt etänä koko komeudessaan. Uunituoreissa sketseissä mm. radiotoimittaja Osmo, nyrkkeilijä, kopiovastaava, äänimies Esko ja Sauli. Koe lähietäisyydeltä sumeilematta ovellaan seisova Pulkkinen sekä hänen ylväs paljashipiäinen vulkaaninen alkuvoimainen olemuksensa, ilman ainuttakaan harha-askelta poispäin miehisyyden lähteiltä.
Pulkkiseen ei ajanhammas iske. Nyt ollaan asian ytimessä!
Heitä vapaalle ja koe Pulkkinen -show livenä!
Ohjaus ja käsikirjoitus Jari Salmi
Rooleissa Jari Salmi ja Teemu Koskinen
Lavastus Oskari Löytönen
Puvustus: Kaisa Loponen ja Marjo Federley
”Missä Mane, vai menikö se panee…kalijat jähtyy? Halo? Nyt on pikapalaverin paikka. No wittu tämmöstä amatööritouhua taas. Pistä Elvistä tulemaan ja kovaa.”
Esityksessä käytetään ronskia kieltä.

Pinja Hahtola – Eino Leinon exät (monologi, vuoden 2019 valtakunnallisen monologikilpailun voittaja. Komedia.).

Kansallisrunoilijan asemaan noussut ja Suomen kenties rakastetuin runoilija, Eino Leino, oli riimittelyjensä lisäksi tunnettu boheemista ja kosteasta elämäntyylistään sekä lukuisista ihastuksenkohteistaan.

Näistä L. Onerva ja Aino Kallas lienevät muusista tunnetuimmat, mutta esitykseen mahtuu mukaan myös liuta vihittyjä vaimoja sekä monia muita tuttuja nimiä, kuten koko kansan satukuningatar Anni Swan. Oman mausteensa soppaan heittävät niin #metoo:n voimaannuttama Antiikin muusa kuin natsi-Saksaa ihannoiva kulttuurimatami Maila Talvio. Sanoja ei säästellä, kun nämä Einon eksät pääsevät purkamaan tuntojaan Anonyymien Apollon muusien terapiaistunnossa ─ ja kyytiä saavat niin juopottelevat taiteilijamiehet kuin kulisseja kannattelevat vaimotkin.

Eino Leinon eksät sai ensi-iltansa Kajaanin Runoviikoilla 2018 ja sitä on esitetty teattereissa ympäri Suomea Vuonna 2019 esitys palkittiin parhaana Valtakunnallisessa monologikilpailussa Oulussa.
”Nautin jokaisesta sanasta, eleestä ja hetkestä. Aplodeista ei ollut tulla loppua, kaikki ymmärsivät nähneensä jotain ainulaatuisen upeaa.” – Matti Kuusela/Aamulehti 7.8.2019
”Eino Leinon eksät on todellinen täyspakkaus monologitaidetta: paljon kirpeää huumoria, kulttuurihistoriaa, patsaidenkaatoa ja muusa-käsitteen ironisointia” – Demokraatti-lehti Tampereen teatterikesässä 7.8.2019.

Käsikirjoitus: Pinja Hahtola
Ohjaus: Seppo Honkonen
Äänisuunnittelu: Marko Pakarinen
Sovitus ja visuaalinen ilme: työryhmä
Päähineet: Heidi Tsokkinen / Hatlantis Oy Muusien rooleissa: Pinja Hahtola

Tatu Mönttinen: Matti Nykänen – Hyppy Sumuun (monologi. Kehuttu, kunnioittava ja koskettava esitys edesmenneestä Mäkikotkasta).

Aamulehti: **** – tähteä. “”Aivan kuin lavalla tapahtuisi jotain teatteria suurempaa – ensin ihmisen empivä kohtaaminen, sitten häneen syvällinen tutustuminen, lopulta hyvästi jättö.”

Helsingin Sanomat ***- tähteä. ”Mönttinen rakentaa pala palalta inhimillistä Mattia.”

Keskisuomalainen: ”Dokumenttiteatterimainen esitys on kunnioittava, mutta kumartelematon. Ennen kaikkea se onnistuu kauhistelemisen sijaan katsomaan.”

Yli 40 esitystä ympäri Suomea ja eurooppaa. Kehuttu ja Matin muistoa kunnioittava monologinäytelmä raottaa ovea Suomen legendaarisimman urheilijan mieleen. Mitä Matti Nykänen haluaa sanoa elämästään ja hyppyuran jälkeisistä vuosista? Entäpä hänen läheisensä Matista?

Näyttelijä Tatu Mönttisen kirjoittaman, lukuisista Mattia käsittelevistä kirjoista ja tv-haastatteluista koostetun, dokumenttiteatterimaisen esityksen lähes kaikki repliikit ovat oikeasti sanottuja. Tule katsomaan mitä sanottavaa Nykäsellä on rakkaudesta, masennuksestaan, perheestään, strippausurastaan, unohtamatta tietenkään Matin legendaarisia lausahduksia.

Ohjaus: Seppo Honkonen
Lavalla: Tatu Mönttinen
Äänisuunnittelu: Juuso Voltti
Ääninäyttelijät: Elsa Saisio, Kai Vaine ja Riku Korhonen

Hanna Vahtikari ja Marzi Nyman: Kuin Raivoäiti. Tarina eräästä äidistä.

Kaikilla on äiti ja mielipide siitä millainen hänen pitäisi olla. Saako äiti olla temperamenttinen, impulsiivinen, järjetön, ailahtelevainen, mutta silti äiti ja hyvä sellainen?

”Kuin raivo äiti” on kipeän hauska ja rehellinen kuvaus erään äidin elämästä, tarina tempoilevasta ylisuorittajasta, joka kilpailee kellon kanssa ja heittelee hampurilaisia seinään. “Kuin raivo äiti” on näyttelijä Hanna Vahtikarin kirjoittama näyttämöteos, joka paljastaa äitiyden kaikki puolet: arjen hillittömyyden, äärirajoilla piilevän huumorin, padotun aggression ja kaiken takana loistavan rakkauden. Näyttämöllä Vahtikarin kanssa nähdään säveltäjä ja muusikko Marzi Nyman, joka vastaa esityksen musiikista.

Esitys tarjoaa uuden tulokulman: ihmisäiti. Hän on ennenkaikkea ihminen, joka sattuu myös olemaan äiti.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Hanna Vahtikari
Sävellys ja äänisuunnittelu: Marzi Nyman 
Valosuunnittelu ja videoprojisoinnit: Anna Rouhu 
Puvustus: Riitta-Maria Vehman
Lavastus: työryhmä

Niina Hosiasluoma: Minä olen Hossu. Omaelämänkerrallinen monologi, joka on hyvin ihana.

Minä olen Hossu on keski-ikäisen komediennen hysteerisen omaelämänkerrallinen show. Puhutaan yksin ja yksinäisyydestä, vaikkei koronakevät niihin asioihin juurikaan vaikuttanut. 
Tässä välitilinpäätöksessä nähdään haaroja, tapsuttelua ja juomataukoja, sekä yksi dramaattinen valotilanne. Lisäksi kuullaan itkua, häpeää ja jonkin verran itsetyytyväisyyttä.  
 
Niina Hosiasluoma on 50-vuotias näyttelijä, klovni ja komedienne, jonka Näyttelijäliitto palkitsi Vuoden teatterinäyttelijä -tittelillä 2017. Hän on saanut oppinsa Kööpenhaminassa, Lontoossa ja Helsingissä. Hän innostuu yhä uusista haasteista naiivin nuorukaisen tapaan. Juhlaesitystä suunnitellessaan hän vaikuttui brittiklovni Jamie C. Woodin esityksistä. Tämä on Hossun unelman toteutuma, tosin ilman punaista nenää. 

Ohjaus: Minna Kivelä
Näyttämöllä: Niina Hosiasluoma
Äänisuunnittelu: Tuukka Pasanen
Dramaturginen apu: Akse Pettersson
Valosuunnittelu: Kalle Ropponen 

Lastenteatteri:

Eero Ojala: Äkkisfääriä flamingon sääriä (hauska runoesitys lapsille. n.30min)

Tuija Nuojua: Maatilan elämää (kurkistus maatilan elämään. n.35min)

Maltti ja Valtti show (Lasten suosikkipoliisit kertovat tehtävistään ja turvallisuudesta. n45min)

Pirkko Uitto: Kuka lohduttaisi Nyytiä? (Tove Janssonin satu herää henkiin uusin sävelmin)

Lisää infoa: info@karanteeniteatteri.fi