Osta lippu

Karanteeniteatterin esitykset ohjautuvat Karanteeniteatterin uuteen kotiin, eTeatteri.fi-sivustolle. Jatkossa pyrimme esittämään kaikki striimit ja hoitamaan lipunmyynnin tällä sivustolla. Sinun tulee luoda oma käyttäjätunnus sivustolle, jotta pääset ostamaan tuotteita ja katsomaan esityksiä. Et saa erillistä katselulinkkiä vaan maksettuasi katseluoikeudesta sinun tulee vain kirjautua tunnuksillasi eTeatteri.fi sivuille ja voit aloittaa katselun. Saamme verkkopankkimaksut käyttöön lähiaikoina. Ongelmatilanteissa ota yhteys: asiakaspalvelu@eteatteri.fi

Nuojuan teatteripaja: Maatilan Elämää

Maatilan elämää:

Martan maatilalla elää useita ihan tavallisia eläimiä, joilla kaikilla on oma tehtävänsä. On kissaa, lehmää, hevosta, pässiä, kanaa ja monia muita. Kun Martta kuulee ”vuoden maatila”- tittelistä, päättää hän yrittää saada palkinnon itselleen. Toimintaa tehostetaan uudella eläimellä. Mutta mikä se on ja miten se siellä pärjää?

Tämä musiikilla höystetty maatilan minitietopakkaus kertoo, mistä kananmunat ja maito ruokapöytään tulevat, sekä avaa maalaiselämän haasteita perinteiden ja uusien tuulahdusten kohdatessa.

Kesto n.30 minuuttia. Soveltuu koko perheelle.
Käsikirjoitus ja lavalla: Tuija Nuojua
Ohjaus: Mika Nuojua
Lavastus: Sanna Siira

Liput: 6.50€ (sis. palvelumaksun).
Isommat ryhmät, päiväkodit ja koulut: 25€ (sis.palvelumaksun).
www.eteatteri.fi tai tästä!

”Maatilan elämää kotkottaa, hirnuu ja röhkii niin, että päiväkoti-ikäiset ovat aivan innoissaan. Arkinen elämä Martan maatilalla on yhtä jännittävää, realistista ja leippoisaa kuin Viirulla ja Pesosella ruotsalaisen kirjailijan ja kuvittajan Sven Nordqvistin kirjoissa.” Eeva Kauppinen 27. marraskuuta 2017, Kaleva.

Esitys on pysyvästi katsottavissa osoitteessa:
www.eteatteri.fi