Ai mikä teatteri?

Karanteeniteatteri on suomalaisten ammattinäyttelijöiden ja teatterinystävien uusi virtuaalinen koti. Karanteeniteatteri toimii, kuten oikea teatteri eli sillä on ohjelmisto, jonka mukaan esityksiä striimataan tiettyinä aikoina. Karanteeniteatteria voit katsoa missä päin maailmaa tahansa, vailla rajoitteita tai huolia loppuunmyydyistä esityksistä. Voit myös tiedustella yksityisiä striimauksia esityksistä juuri sinun työpaikallesi tai juhliisi!

Luvassa hienoja monologeja, improvisaatiota, lauluiltoja, lastenteatteria, runoja, vanhoja tallenteita ja vaikka mitä muuta! Seuraa ohjelmistoa tai Facebookkia, niin pysyt tapahtumien ajantasalla.

Karanteeniteatteri tarjoaa myös striimaus -ja tallennepalveluita teattereille. Voimme tulla teatteriisi striimaamaan esityksen ja hoitaa yhdessä lipunmyynnin sekä markkinoinnnin tapahtumaan. Meillä on myös oma yhteistyötahon tila, johon voi tulla esiintymään. Lisäksi voimme tehdä laadukkaita esitystallenteita, joita voi myöhemmin käyttää vaikka vuokraustarkoitukseen.

Terveisin,

Tatu Mönttinen, Karanteeniteatterin perustaja