Vinkkejä striimaukseen

Yleistä:

Maksukorttien tietoja ei tallenneta mihinkään rekistereihin ja maksuliikenne käsitellään salattuna maksunvälittäjän palvelimilla. Täytäthän sähköpostiosoitteesi tilausvaiheessa huolellisesti, jotta henkilökohtainen lippulinkki ja koodi löytää perille. Jos lippua ei silti näy, tarkastathan roskapostilaatikon ensin (junk mail).

Karanteeniteatteri, Tuotantoyhtiö Filmlike Oy ja jakelualusta Enchant.fi tarvitsee meille antamiasi yhteystietoja lähettääkseen pääsylipun ja ottaakseen yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Lisätietoa ja siitä, miten olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi, saat tietosuojakäytännöstä.

Toimivuus:

Kaikki nykyaikaiset selaimet ja käyttöjärjestelmät ovat tuettuja. (huom: internet explorer on vanhaa tekniikkaa ja sivukoodi ei toimi, käytä mieluummin esim. chrome, firefox, tms.)

Chromecastaus toimii läppäri+chrome-yhdistelmällä. Kännyköillä ja tableteilla voi toki katsoa suoraan päätelaitteelta, mutta chromecastauksen tuki mobiileilla rajallinen, koska tarvittavat mobiiliaplikaatiot ovat vielä kehityksessä.

Ongelmat lipun kanssa tai muut kysymykset, tukea saat täältä: support@filmlike.fi

Ennen esitystä tarkista nämä: