Osta lippu

Kun ostat lipun, saat katselulinkin sähköpostiisi. Linkkiä painamalla pääset katsomaan esitystä. Jos linkki ei jostain syystä saavu sähköpostiin (katso myös roskaposti), ole yhteydesssä tekniseen tukeemme: support@filmlike.fi . Varsinkin Hotmail ja Outlook tuuppaavat heittämään linkin roskakoriin. Luukku.com saattaa jättää linkin vastaanottamatta.

Ostaessasi lipun sinut ohjataan toiselle, lipunmyynnin palvelun tarjoavalle sivulle. Maltti ja Valtti sekä Mielipuolenpäiväkirja ohjautuvat enchant.fi sivustolle. Jarkko Tamminen show sen sijaan ohjautuu events.liveto.io-sivustolle. Molemmat ovat suomalaisia ja turvallisia.

Liveto on kotimainen tapahtumamyyntipalvelu, jonka avulla tapahtumajärjestäjät voivat myydä ennakkoon pääsylippuja, oheistuotteita ja majoituksia, you name it! Liveton palvelua käyttävät jo sadat kotimaiset tapahtumajärjestäjät muun muassa festivaali-, urheilu-, teatteri- sekä yritystapahtumien myyntiin. Liveto tunnetaan ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta, ja siksi tapahtumajärjestäjät suosittelevat palvelua kerta toisensa jälkeen. Liveto välittää aidosti kaikista asiakkaistaan ja auttaa heitä onnistumaan!

5.-7.6.2020. Jarkko Tamminen -imitaatioshow: ”Korona-ajan parhaat!”

Suomen tunnetuimpiin imitaattoreihin kuuluva Jarkko Tamminen saapuu vierailemaan Karanteeniteatteriin. Jarkko on korona-ajan viihdyttänyt fanejaan Facebook-liveillä, joissa on kuunneltu fanien toiveita.

Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Esityksessä nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Juha Mietoon ja Antti Tuiskusta Paula Koivuniemeen.
Esityksessä käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös yleisö kotisohvilta pääsee osallistumaan esitykseen kommenttien ja toiveiden muodossa!!!

Showssa käytetään pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja. Lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera. Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon tämän kevään Facebookin Livelähetyksistä sekä viime syksyn 2019 Jarkko Tamminen Showsta. Ilta koostuu yhdestä hieman reilun tunnin mittaisesta setistä.

Liput tulevat myyntiin 27.5.2020 klo.19.30.
Hinta: 11,40 (sis.1,5€ palvelumaksun).
Osta lippusi tästä!

Live-esitys alkaa 5.6 klo.19.00, jonka jälkeen tallenne on nähtävissä sunnuntaihin 7.6 saakka.

10.- 24.6.2020. Viikinsaaren Kesäteatteri: Tulitikkuja Lainaamassa

Keskiviikkona 10.6.2020 on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua Viikinsaaren kesäteatterin Tulitikkuja lainaamassa ensi-iltaan juuri siellä missä sinä olet!

Tulitikkuja lainaamassa on ratkiriemukas veijaritarina, joka alkaa kun Antti Ihalainen lähtee lainaamaan naapurista tulitikkuja, mutta päätyykin kosiomatkalle Jussi Vatasen kanssa…..

Näytelmässä liikutaan vallattomalla 1920-luvulla kommelluksesta toiseen eikä väärinkäsityksiltä vältytä. Välillä hurjastellaan kohti Amerikkaa, välillä istutaan putkassa ja myös romantiikka kukkii. Kun kaverukset päätyvät lopulta kotikulmille, niin hyviä selityksiä vaaditaan…

Klassikkonäytelmää tähdittävät mm. tv-sarja Aallonmurtajan Turkka Mastomäki, maalaiskomedioista tuttu Jarkko Tiainen, Tampereen Työväen Teatterin komedian supertaitajat Janne Kallioniemi ja Heidi Kiviharju sekä Viikinsaaren kesäteatterista tuttu Birgitta Putkonen.

Musiikkina kuullaan svengaavia 1920-luvun sävelmiä. Musiikin tarjoilee kolmen miehen big band Joonas Mikkilä, Ville Myllykoski ja Tony Sikström. Esityksen ohjaa Hanno Eskola, jonka toissa vuonna alkanut klassikkokimara saa näin jatkoa.
Esityksen puvut on suunnitellut ja toteuttanut Erja Mikkola ja
lavastuksen Markku Mäkiranta.

Lähetys alkaa klo 17.30 Tampereen Laukontorilta, jolloin pääset Hopealinjojen laivan kyytiin ihastelemaan kuvankauniita Pyhäjärven maisemia. Tutustumme myös ennen esitystä mm. Viikinsaaren ravintolaan. Matkaisäntänä huikea esikoiskirjailija Gekko Paavilainen. Esitys alkaa klo 18.00.

Osta liput esitykseen tästä!

15.-31.5.2020 Maltti ja Valtti -Show

Maltti ja Valtti ovat hurjassa vauhdissa. Lupsakat lasten liikennepuistokonstaapelit ratkovat innolla elämisen pikku koukeroita ja musisoivat. Kaksikko on todellinen ilopilleri duo ja heidän tarinansa ovat hykerryttävän hassuja. Maltin ja Valtion iloisuus tarttuu. Tärkeät liikenneasiat tulevat tutuiksi ihan vaivihkaa. Terveelliset elämäntavatkaan eivät jää vieraiksi. Kiperät tilanteet selvitetään, vaikka toisinaan eteenpäin mennään melkein rimaa hipoen. Lasten neuvot ovat veijareille apu vailla vertaa! Näiden virkaintoisten toverusten edesottamuksista ja musiikista ei vauhtia eikä vaarattomia tilanteita puutu.

Karanteeniteatterissa 15.5.2020 klo.13.00, jonka jälkeen tallenne on vuokrattavissa kahden viikon ajan 31.5.2020 saakka. Liput 8,80€. Isommat ryhmät: info@karanteeniteatteri.fi.
Osta liput tästä.

Martti Suosalo: Mielipuolen päiväkirja 21.-31.5.2020

Martti Suosalo on roolissaan tunnollisena pikkuvirkamiehenä sekä hullunhauska että riipaiseva. Eräs tavanomainen työmatka muuttaa kaiken: virkamies rupeaa ymmärtämään koirien puhetta, josta seuraa oivallus salaliitosta. Vauhdikkaiden käänteiden jälkeen virkamiehelle selviää, että hän onkin Espanjan kuningas. Gogolin tragikoominen teksti sekä valovoimaisen Martti Suosalon samanaikaisesti hersyvä sekä riipaiseva tulkinta todellisuudentajunsa menettävästä miehestä on teatterikokemuksen arvoinen elämys.

Uusi suomennos: Anton Nikkilä
Ohjaus: Kari Paukkunen
Visualisointi: Martti Aiha
Pukusuunnittelu: Marja Uusitalo
Valosuunnittelu: Mikki Kunttu
Tallenteen kuvaus: Arto Kaivanto ja Harri Anttila
Tuotanto: KP-ideat Oy / Kulttuurikone

Liput myynnissä nyt! Osta lippusi tästä!

21.5. – 4.6.2020 Vain Rakkauslaulut klo.18.00

Vain rakkauslaulut on ILMAINEN esitys, jonka voit katsoa Karanteeniteatterin Facebook-sivuilta tai www.helsinkikanava.fi .
Jos kuitenkin haluat tukea esitystä, voit hankkia edullisen kannatuslipun. Kannatuslipun voit ostaa helposti Mobilepayllä, lähettämällä 5€ tai 10€  numeroon +358405721096. Kirjoita viesti kenttään esityksen nimi viestikenttään, niin osataan ohjata tuki oikealle henkilölle!
Kiitos paljon jo etukäteen! ❤

28.5.2020 klo. 17.50 Jonna Järnefelt ja Jukka Leppilampi: Olohuonepoppia

Jonna Järnefelt &Jukka Leppilampi konsertoivat duona.
Olohuonemusiikki on akustista poppia.
Tekstit Heimo Hatakka
Kaikki sävellykset Jukka Leppilampi

Vain rakkauslaulut on ILMAINEN esitys, jonka voit katsoa Karanteeniteatterin Facebook-sivuilta tai www.helsinkikanava.fi .

Esiintyjille maksetaan liiton mukainen korvaus.

Jos kuitenkin haluat tukea esitystä, voit hankkia edullisen kannatuslipun. Kannatuslipun voit ostaa helposti Mobilepayllä, lähettämällä 5€ tai 10€ numeroon +358405721096. Kirjoita viesti kenttään esityksen nimi viestikenttään, niin osataan ohjata tuki oikealle henkilölle!
Kiitos paljon jo etukäteen! ❤